Încă o tenismenă și-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor

Încă o tenismenă și-a asigurat calificarea la Turneul Campioanelor

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, aflată în prezent pe locul 3 mondial, şi-a asigurat matematic calificarea la Turneul Campioanelor ediţia 2021, competiţia de final de sezon din circuitul profesionist feminin de tenis, care va avea loc anul acesta la Guadalajara (Mexic), a anunţat WTA.

Pliskova se alătură astfel australiencei Ashleigh Barty, belarusei Arina Sabalenka şi cehoaicei Barbora Krejcikova, care obţinuseră deja biletele pentru turneul din Mexic.

În vârstă de 29 ani, Karolina Pliskova a atins semifinalele la ultimele sale trei prezenţe la Turneul Campionilor, între 2017 şi 2019. Anul acesta, ea se va prezenta pentru a cincea oară consecutivă la această competiţie.

ADVERTISING

Doar cinci jucătoare aflate în activitate au participat de mai multe ori la Turneul Campioanelor: americanca Serena Williams (de 9 ori), belgianca Kim Clijsters (7), cehoaica Petra Kvitova (7) şi rusoaica Svetlana Kuzneţova (6).

Guadalajara va organiza doar anul acesta Turneul Campioanelor, care se va întoarce din 2022 la Shenzhen (China), oraş desemnat gazdă oficială a competiţiei până în 2030.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇