Încă o echipă de mare tradiție din România se pregătește să dispară. Nu se va înscrie în următoarea stagiune

Încă o echipă de mare tradiție din România se pregătește să dispară. Nu se va înscrie în următoarea stagiune

După ce deja două echipe din primul eșalon al fotbalului românesc se pregătesc să tragă obloanele și să anunțe falimentul, e vorba de Gaz Metan și de Academica Clinceni, după ce Astra Giurgiu din Liga 2, fosta campioană a României, e pe cale să renunțe și ea, o altă formație cu nume important și-a anunțat dezastrul financiar.

Vorbim despre cunoscuta Ripensia Timișoara, acum în Liga 2, care anunță prin vocea patronului său Dumitru Mihu că nu se va mai înscrie în următoarea stagiune de ligă secundă.

ADVERTISING

Galben-roșii sunt una dintre cele mai vechi grupări din România, înființată în 1928, cu patru titluri în palmares și două Cupe ale României.

Momente de istorie - Ripensia Timisoara

”Am omis la conferinţa de presă să spun faptul că băieţii au fost demoralizaţi, după ziua de vineri, când au aflat despre intenţia clubului de a nu mai înscrie Ripensia în Liga 2 din această vară. În aceste condiţii, înfrângerea de astăzi nu pot să mi-o asum”, a declarat antrenorul lui Ripi, Florin Fabian, după ultima înfrângere cu FC Brașov, conform liga2.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Marian Mihu ar fi luat decizia de a nu mai înscrie echipa în campionat din pricina unei lipse de infrastructură la Timişoara, dar și din evidente motive financiare.

Ripensia e în acest moment în grupa B de play-out, deasupra lui FC Brașov și Unirea Constanța.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!