Încă o demitere de antrenor în Superliga: ”Nu cred că mai rămâne”

Încă o demitere de antrenor în Superliga: ”Nu cred că mai rămâne”

Superliga se pregătește în această perioadă de o nouă despărțire de antrenor, după ultimele rezultate mai slabe ale unei formații care visa la play-off, la debutul acestei stagiuni.

FC U Craiova 1948, formație patronată de Adrian Mititelu, a pierdut clar cu 1-3 în fața lui CFR Cluj, sâmbătă seara în Liga 1 și se apropie mai degrabă de locurile de retrogradare.

Gabi Balint, fostul campion al Europei cu Steaua, a criticat aspru jocul oltenilor, unul haotic în opinia sa, cu mari carențe în defensivă, crezând că soarta antrenorului italian Giovanni Constantin este ca și pecetluită: „CFR Cluj a controlat jocul, deși a făcut-o și ea de multe ori lent. Însă relațiile de joc au fost mult mai bune. Mă uitam la Craiova. Nu mai poți să joci în ziua de astăzi numai cu doi-trei jucători în zona mingii și restul se plimbă pe teren. În ziua de astăzi vorbim deja de 4-5 jucători care sunt în jurul mingii, un joc mult mai combinativ, mult mai rapid. Craiova pare o echipă debusolată. Cu doi fundași centrali foarte slabi. În defensivă a arătat groaznic. Nu știu cum fac ei selecția, cum îi aduc. Nu cred că Giovanni Costantino mai rămâne mult la echipă”, a declarat Balint la DigiSport, în emisiunea Fotbal Club.

ADVERTISING

Craiova lui Mititelu ocupă locul 12 în Liga 1, cu 30 de puncte, trei deasupra primului loc de baraj.

În urmă cu trei zile, Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, s-a arătat contrariat de posibilitatea ca Giovanni Costantino să plece de la echipă. „Este o aberație! Eu acum vin de la echipă, am fost pentru că urmează meciul cu CFR, și era armonie! Dacă voia să plece îmi spunea, nu? Or fi fost discuții, dar eu nu știu nimic! E prima oară când aud”, puncta atunci patronul oltenilor pentru PrimaSport.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!