Ilie Năstase arată cu degetul în cazul de dopaj al Simonei Halep "Cineva trebuie să răspundă!"

Ilie Năstase arată cu degetul în cazul de dopaj al Simonei Halep "Cineva trebuie să răspundă!"

Ilie Năstase (76 de ani), primul lider mondial din istoria ierarhiei ATP, i-a luat apărarea Simonei Halep în cazul de dopaj în care e implicată sportiva din Constanța.

Năstase de părere că forul care trebuie să judece și să dea verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep nu are probe împotriva sportivei din România, iar de aceea durează totul atât de mult.

Simona Halep e suspendată provizoriu pentru dopaj după ce a picat un test doping efectuat la US Open 2022. Anunțul depistării pozitive a Simonei a venit în octombrie 2022, iar de atunci așteaptă un verdict în privința viitorului său.

ADVERTISING

„Eu cred că nu au probe împotriva ei! Dacă aveau probe, cred că o judecau foarte repede și o suspendau o lună, cinci luni… Și gata! Cum să faci așa ceva? Ea se antrenează cu gândul că va juca și ei nici măcar nu-i judecă situația.

Este foarte urât din partea lor! Cred că de asta au amânat-o de atâtea ori, eu cred că nu au probe”, a declarat Ilie Năstase, conform playtech.ro.

Mai mult, "Nasty" și-a adus aminte de cazul său din 2017, când a fost judecat rapid pentru o declarație făcută la adresa Serenei Williams. Atunci, ITF a judecat rapid cazul și a dictat o suspendare de trei ani, redusă apoi la opt luni în cazul lui Ilie Năstase.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Nu ar fi trebuit să fie judecată? Eu când am avut cazul cu Serena Williams atunci m-a judecat rapid, nu înțeleg de ce se prelungește atât de mult situația. Spunea și Ion Țiriac… Dacă tot se prelungește așa, cineva trebuie să răspundă! Este vorba de o mulțime de turnee în care nu a avut voie să joace, dar și de bani și de punctele pe care le-a pierdut în clasamentul WTA, care sunt foarte importante”, a mai declarat Ilie Năstase.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!