Un fost antrenor al Simonei Halep reclamă "alte interese" în cazul suspendării sportivei noastre: “E persoana în care se poate lovi acum”

Un fost antrenor al Simonei Halep reclamă "alte interese" în cazul suspendării sportivei noastre: “E persoana în care se poate lovi acum”

Simona Halep a vorbit recent despre nedreptatea care i se face, având în vedere faptul că nici măcar nu a fost judecată până acum, deși au trecut peste 8 luni de la ultima sa partidă de tenis, după care a fost depistată pozitiv la testul anti-doping cu substanța denumită Roxadustat.

Aflată acum pe 26 WTA, românca dublă campioană de Grand Slam a lansat un apel după ultimul său interviu pentru Tennis Majors către Federația Internațională de Tenis pentru a-i fi ridicată suspendarea și pentru a fi judecată în regim de urgență în cazul de dopaj.

ADVERTISING

În acest moment însă, după cum susține chiar fostul său antrenor Firicel Tomai, Halep este victima unor interese majore și se poate considera cu adevărat nedreptățită: "Din ce înțeleg, nu e foarte clară situația acolo. Simona este persoana în care se poate lovi, dar alții sunt la mijloc și trebuie evitați. Sunt anumite chestii la mijloc, care complică lucrurile. Da, posibil să fie alte interese!

În Consiliul WTA sunt fete foarte bune care nu i-au luat apărarea. Una singură a încercat să pună presiune. ATP și WTA au consiliul format din cei mai buni jucători. Sunt alte implicații acolo, cu federațiile internaționale, cu Mouratoglou, care este un nume. Poate că nu numai în Simona vor să dea, ci și în alte persoane", a sunat declarația lui Tomai într-o intervenție la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Halep a susținut în același interviu că va fi audiată în sfârșit pe 28 mai, deci va rata și al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, acolo unde a devenit campioană în 2018.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇