Ilie Năstase anunță că pleacă din România după ce a fost prins băut la volan: "Nu mai vreau să stau în țara asta"

Ilie Năstase anunță că pleacă din România după ce a fost prins băut la volan: "Nu mai vreau să stau în țara asta"

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan și, de supărare, anunță că vrea să plece definitiv din România.

Ilie Năstase a fost prins băut la volan în această noapte și a avut o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El s-a ales cu o amendă de 1.305 lei și va avea permisul suspendat timp de 90 de zile.

"La data 18 noiembrie, în jurul orei 0.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 din municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISING

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile", a transmis Poliția.

După ce s-a ales cu permisul suspendat, Ilie Nastase a devenit foarte nervos și a anunțat că pleacă definitiv din România.

"M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere. Și mi-au dat o amendă. Plec din România! Nu mai vreau să stau în țara asta! Mulțumesc frumos”, a declarat Ilie Năstase, pentru Libertatea.

ADVERTISING

Ilie Năstase a mai fost prins băut la volan și în 2018 când a devenit recalcitrant și s-a certat cu polițiștii, fiind dus în cătușe la sediul INML. El a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de inchisoare cu suspendare.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!