Ilie Dumitrescu susține că FCSB a refuzat oferte de 15 milioane de euro pentru doi jucători

Ilie Dumitrescu susține că FCSB a refuzat oferte de 15 milioane de euro pentru doi jucători

Ilie Dumitrescu (54 de ani), fostul mare internațional român, a dezvăluit că FCSB a refuzat 15 milioane de euro pentru transfer a doi jucători.

„Mister” a scos la iveală o discuție privată cu Victor Becali, vărul lui Gigi Becali – patronul FCSB -, și a dezvăluit că „roș-albaștri” au refuzat două oferte în valoare de 5 milioane de euro pentru doi jucători.

Este vorba despre Florinel Coman și Denis Alibec, pe vremea când atacantul Farului îmbrăca tricoul FCSB. FCSB a primit oferte de nouă milioane de euro pe Coman și de șase milioane de euro pentru Alibec. Ambele propuneri au fost refuzate de către Gigi Becali.

ADVERTISING

"Chiar vorbeam cu Victor Becali. Spunea că sunt momente. Coman, nouă milioane, venea de la un turneu final, a mai fost Denis Alibec, undeva la 6 milioane de la Marseille. S-au cerut 10 milioane, nu s-a putut. Nici Coman și nici Alibec nu s-au transferat", a spus Ilie Dumitrescu, conform DigiSport.

Doar Florinel Coman se mai află acum la FCSB, într-o mare formă pe finalul sezonului trecut, când FCSB a ratat un nou titlu de campioană.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!