Ilie Dumitrescu îl trage de urechi pe Dan Petrescu: "Nu-mi aduc aminte de un antrenor important să facă așa ceva"

Ilie Dumitrescu îl trage de urechi pe Dan Petrescu: "Nu-mi aduc aminte de un antrenor important să facă așa ceva"

Ilie Dumitrescu a comentat decizia lui Dan Petrescu de a nu merge la meciul de la Buzău dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Fostul internațional român spune ca Dan Petrescu ar fi trebuit să fie prezent la meci, chiar dacă acesta nu mai avea miză.

"În general, trebuie să participi la eveniment. Vorbim de fișa postului. Cred că și pe fondul ăsta au fost ceva discuții pe tema a ce s-a scandat, probabil că a evitat să intre în contact (n.r. cu galeria lui FCSB). Profesional, chiar am vrut să mă uit dacă s-a întâmplat asta la vreun antrenor important din campionatale mari, chiar și din România. A fost un rezultat fantastic, au câștigat campionatul, a avut înțelegere și din partea conducerii", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

ADVERTISING

"Până la urmă, trebuie felicitat pentru performanțe. Eu cred că nu-mi aduc aminte de un antrenor important să facă așa ceva, dar fiecare își asumă. El fiind un antrenor cu personalitate și cel mai bun, chiar a intrat în istorie cu 5 sau 6 titluri câștigate. A intrat în galeria celor mai buni antrenori din Romania. În momentul în care iei o decizie ca asta, îți asumi, da?", a adăugat Ilie.

FCSB a învins-o cu 3-1 pe CFR Cluj într-un meci jucat duminică seara la Buzău.

CFR Cluj și-a asigurat titlul încă de etapa trecută, după victoria cu Universitatea Craiova.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇