Iga Swiatek lansează săgeți către rivalele din circuit: ”Sunt geloase pe mine”

Iga Swiatek lansează săgeți către rivalele din circuit: ”Sunt geloase pe mine”

Lidera mondială WTA, poloneza Iga Swiatek a lansat o serie de săgeți către rivalele sale din circuit, rivale care, în opinia Igăi, sunt foarte invidioase pe performanțele sale recente.

Swiatek are Roland Garros-ul câștigat în acest an 2022, iar în plus în clasamentul WTA este o lideră autoritară, cu peste 4000 de puncte avans față de locul 2.

La US Open, Iga a câștigat toate meciurile fără set pierdut, cu Jasmine Paolini, Sloane Stephens și Lauren Davis. Va evolua în optimi cu Julie Niemeier, 108 WTA, cea care făcea o semifinală la Wimbledon în mod surprinzător.

ADVERTISING

"Ei bine, știu că în toate aceste turnee, au fost multe jucătoare care m-au felicitat. Am simțit că am fost foarte apreciată că sunt atât de consecventă, că fac atât de mult efort. Dar sincer, nu știu ce simt ele cu adevărat despre asta. Am primit feedback pozitiv chiar și de la Alize Cornet când m-a învins și a încheiat acea serie (n.r.: vorbim de seria de 37 de victorii consecutive în circuitul WTA). Sunt destul de fericită că ne susținem, dar sunt sigură că unele dintre jucătoare sunt puțin geloase. Toate lucrăm pentru a câștiga practic, chiar dacă ar trebui să ne concentrăm pe jocul nostru și alte chestii. Este normal să vrem să câștigăm. Sunt doar fericită că celelalte jucătoare nu își arată invidia pe față. Și eu aș fi invidioasă. Sunt fericită că eu am fost cea care a câștigat o perioadă", puncta Swiatek la ultima conferință de presă de la Flushing Meadows.

Iga Swiatek vs. Lauren Davis Highlights | 2022 US Open Round 3

Totuși, după acea serie întreruptă de Cornet la Wimbledon, Swiatek a avut evoluții oscilante, pierzând turneul de casă de la Varșovia, apoi bifând doar tururi 3 la Toronto și Cincinnati.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!