Iga Swiatek, criticată dur după eliminarea de la Indian Wells: "Numărul 1 e de fapt Rybakina!"

Iga Swiatek, criticată dur după eliminarea de la Indian Wells: "Numărul 1 e de fapt Rybakina!"

Poloneza Iga Swiatek, lidera incontestabilă a clasamentului WTA, a fost eliminată surprinzător de clar în semifinalele Indian Wells, de către Elena Rybakina, care nu i-a lăsat Igăi nici măcar 5 game-uri.

Swiatek a pierdut cu 6-2, 6-2, iar prestația polonezei a fost una cu mult sub așteptări, fiind apoi aspru criticată după meci de către fosta mare tenismenă Pam Shriver.

"Dacă ați picat pe planetă în această seară și ați auzit că joacă numărul 1, atunci este Rybakina. Iga nu folosește planul B, nu se opune acestui atac de putere", a spus Shriver într-o postare pe pagina sa de Twitter.

ADVERTISING

De altfel e a doua victorie consecutivă a Rybakinei în fața lui Swiatek, după cea de la Australian Open din turul IV, atunci când scorul arăta 6-4, 6-4.

Iga Swiatek vs. Elena Rybakina | 2023 Indian Wells Semifinal | WTA Match Highlights

Marea finală a Indian Wells le va opune pe Rybakina și Sabalenka, o reeditare a finalei de la AO din ianuarie, câștigată în trei seturi de bielorusă: "Între timp, arată ca o revanșă a finalei AO și abia aștept. #rivalitate", mai adăuga Shriver în postarea de mai sus.

Finala de la IW pe tabloul feminin are loc duminică de la ora 22.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!