Ianis Hagi face un apel din interiorul cantonamentului echipei naționale în legătură cu viitorul său: ”Vă rog să încetați”

Ianis Hagi face un apel din interiorul cantonamentului echipei naționale în legătură cu viitorul său: ”Vă rog să încetați”

Situația fotbalistică a lui Ianis Hagi este una foarte delicată.

Mijlocașul care încă este legitimat la Glasgow Rangers, în vârstă de 25 de ani, a solicitat în mod public presei să nu mai fie chestionat deloc Giovanni Becali în legătură cu viitorul său fotbalistic, întrucât acesta nu îl reprezintă ca impresar.

Hagi se află în cantonamentul echipei naționale, care vineri a învins Kosovo cu 3-0, iar luni va evolua acasă în fața Lituaniei. El se află exilat în prezent la echipa secundă a lui Rangers, nefiind în planurile antrenorului Clement.

ADVERTISING

„Cu tot respectul pentru media și pentru a clarifica, vă rog să încetați să îi mai puneți întrebări lui Giovanni Becali de parcă ar fi impresarul meu. Nu este impresarul meu, mă aflu sub contract cu o agenție de fotbal „actalent” de mai bine de patru ani și sunt singurii oameni care mă reprezintă și vorbesc în numele meu”, a fost apelul lui Ianis Hagi, lansat pe Instagram.

Ianis Hagi a prins 7 minute aseară, în Kosovo - România 0-3, fiind introdus pe final de Lucescu în locul lui Mihăilă.

Rangers va evolua în grupa de Europa League în fața celor de la FCSB, campioana României, pe 24 octombrie.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!