Ianis Hagi ar putea rămâne fără antrenor din vară, după ce Steven Gerrard ar putea fi convins să o preia pe Liverpool - presă

Ianis Hagi ar putea rămâne fără antrenor din vară, după ce Steven Gerrard ar putea fi convins să o preia pe Liverpool - presă

Ianis Hagi ar putea rămâne fără antrenor din vară la Rangers, e vorba de legendarul fost jucător al lui Liverpool, Steven Gerrard.

După ultimele rezultate foarte slabe ale lui Liverpool, cu Jurgen Klopp pe bancă, rezultate care au dus campioana din Premier League până pe locul 6, cu doar 40 de puncte la activ, șefii lui LFC și-au cam pierdut răbdarea.

Astfel, Jurgen Klopp ar urma să părăsească gruparea cormoranilor la vară, după Campionatul European, și să preia naționala Germaniei, antrenată acum de Joachim Low. În locul său, la echipa din Liverpool va veni legenda Steven Gerrard, după cum scriu cei de la Daily Mirror.

ADVERTISING

Parcursul excelent al lui Gerrard la Rangers i-a convins pe șefii americani ai lui LFC, trupa din Glasgow fiind foarte aproape acum de un prim titlu după 10 ani de pauză.

Five Years of Jürgen Klopp: 10 Defining Moments with the boss

Liverpool are șapte înfrângeri în cele 12 meciuri bifate în acest an calendaristic 2021, an în care nu a câștigat deloc pe teren propriu, pe Anfield, precedenta victorie venind abia pe 16 decembrie.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Transferul lui Ronaldo la Juventus Torino, considerat un "mare eșec" de către un faimos atacant italian

ADVERTISING

Nicușor Stanciu, nominalizat de UEFA pentru un premiu important în Europa League

Vârsta de pensionare rămâne 65 de ani. Angajaţii din sistemul public pot munci până la 70 de ani, fără a cumula pensia cu salariul. Se aplică și la judecătorii CCR

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!