Ianis Hagi, anunțat titular la Alaves în marele meci contra Barcelonei

Ianis Hagi, anunțat titular la Alaves în marele meci contra Barcelonei

Mijlocașul român Ianis Hagi va evolua ca titular în meciul dintre Deportivo Alaves și FC Barcelona, programat duminică de la 17,15, în runda curentă din La Liga.

Meciul are loc pe Estadio Olimpico din Barcelona, iar Ianis Hagi tocmai a fost anunțat în primul 11 de către presa iberică. Decarul bascilor va juca în aceeași postură de extremă dreapta, așa cum s-a întâmplat și la ultima partidă, când a ratat un penalti contra Almeriei.

După cum notează cotidianul catalan Diario Sport, Hagi îl va avea ca adversar direct pe Alejandro Balde, fundaș stânga de 20 de ani de la Barcelona, care are o clauză de reziliere de un miliard de euro.

ADVERTISING

Hagi are deja două goluri și o pasă decisivă pentru Alaves, în ultimele 3 meciuri disputate.

Cum ar putea arăta cele două formule de start:

Barcelona: Ter Stegen - Cancelo, Kounde, Inigo Martinez, Balde - Oriol Romeu, Pedri, Gundogan - Yamal, Lewandowski, Joao Felix.

Alaves: Sivera - Gorosabel, Abqar, Rafa Marin, Javi Lopez - Guevara, Guridi, Antonio Blanco - Ianis Hagi, Kike Garcia, Rioja.

Este ultimul meci pentru Hagi înainte de dubla decisivă a naționalei României pentru calificarea la EURO, și anume meciurile cu Israel și Elveția din 18 și 21 noiembrie. Tatăl lui Ianis, Gică Hagi a evoluat pentru Barcelona între 1994 și 1996.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!