Ianis Hagi, amintiri frumoase cu fanii lui Rangers, după o nouă victorie în campionat: Un an extraordinar pentru mine

Ianis Hagi a mai bifat o victorie în tricoul celor de la Rangers, care au dispus sâmbătă de Kilmarnock cu 1-0, fiind și mai aproape de primul titlu pentru formația alb-albastră după 10 ani de pauză.

Românul de 22 de ani a fost titular din nou în Scottish Premiership, dar a avut o evoluție ștearsă, cu puține reușite la poarta adversă și a fost primul înlocuit de Gerrard, în minutul 79, cu Wright.

TRAILER | Ianis Hagi | 13 Feb 2021

Băiatul lui Gică Hagi și-a adus apoi aminte de meciurile cu mulți fani în tribune, și a rememorat într-un interviu pentru televiziunea clubului golurile marcate în Europa League cu Braga:

ADVERTISING

Nota primită de Ianis Hagi după ultimul meci jucat pentru Rangers

“Chiar dacă am marcat golul victoriei în meciul cu Hibernian, de acasă, nu m-am simțit ca atunci când am înscris cu Braga, în meciul de Europa League. A fost senzațional atunci, e un alt sentiment. Știam că vin la un club cu suporteri fantastici, dar abia atunci când îi vezi în realitate poți să realizezi cum sunt, aproape că nu ai cuvinte. A fost ceva magic pentru mine. Sper să retrăiesc din nou acel sentiment și fanii să se întoarcă pe stadion, mai ales că e un an extraordinar pentru mine și pentru echipă. Este așa de trist că nu există acum atmosfera de pe Ibrox. Abia aștept ca suporterii să încurajeze echipa”, au sunat declarațiile făcute de român într-o intervenție pentru Rangers TV.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Hagi a primit nota 7 de la publicația The Scotsman pentru evoluția din partida cu Kilmarnock, din etapa cu numărul 29 din Scoția.

D.A.

O nouă victorie pentru Rangers în Scoția: Iată cum a evoluat Ianis Hagi

Șumudică a vrut să-și dea demisia

Duel de foc între CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea în optimile Ligii Campionilor la handbal

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!