Ianis Hagi a primit laude din partea marelui Lineker: „Unul dintre starurile echipei”

Ianis Hagi a primit laude din partea marelui Lineker: „Unul dintre starurile echipei”

Decarul echipei naționale a României, Ianis Hagi a fost lăudat de către unul dintre cei mai mari atacanți englezi ai tuturor timpurilor.

Gary Lineker, fost jucător la FC Barcelona, atacant de forță al anilor 80, golgheter la Cupa Mondială din 1986, a făcut o analiză în ce îl privește pe Ianis, jucător al celor de la Glasgow Rangers în prezent. Lineker îl vede pe băiatul lui Gică Hagi drept starul naționalei României, omul care poate face diferența și pe care România se va baza foarte mult la EURO 2024: „Unul dintre starurile echipei României este Ianis Hagi, care este jucătorul lui Rangers. A fost împurmutat la Alaves. Este fiul lui Gheorghe Hagi, cel care a fost un fotbalist absolut fantastic. Cred că România va fi una dintre outsidere”, a spus Gary Lineker, în podcastul „The Rest is Football”.

ADVERTISING

„Da, aşa e. Cred că trebuie să se apere foarte bine. Au primit doar 5 goluri în preliminarii. Asta trebuie să facă, pe asta se vor baza”, a spus şi Alan Shearer, celălalt invitat al emisiunii, și el un atacant imens al Angliei.

Shearer a fost pe teren la unica victorie a României la un Campionat European în istoria noastră, în faza grupelor din 2000, scor 3-2, el marcând unul dintre goluri, din penalti.

România va debuta la EURO luni la prânz, de la ora 16 cu Ucraina, pe 17 iunie, într-un meci difuzat LIVE de SpotMedia.ro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!