Ianis Hagi a fost schimbat la pauză în primul meci ca titular la Rangers după aproape 13 luni

Ianis Hagi a fost schimbat la pauză în primul meci ca titular la Rangers după aproape 13 luni

Mijlocașul român Ianis Hagi a evoluat doar 45 de minute în prima sa partidă ca titular la Rangers după aproape 13 luni de absență de pe gazon în urma unei grave accidentări.

Hagi a început ca titular partida din optimile Cupei Scoției cu Partick Thistle, dar a fost schimbat la pauză, la 1-0 pentru divizonara secundă.

Ianis Hagi a fost destul de activ în partea ofensivă în prima repriză a partidei din Scoția. Și asta chiar dacă venea după două meciuri în care a fost menajat, acesta fiind primul său joc ca titular la Rangers după 13 luni.

În minutul 26, Ianis a apărut chiar la finalizare, a reluat cu capul spre poarta adversă de la aproximativ 8 metri, dar balonul s-a dus mult alături. De asemenea, în primul minut de prelungire al primului mitan, a fost aproape să îl lanseze pe Colak decisiv, însă intervenția a fost prea puternică, iar balonul a ieșit în tușă.

ADVERTISING

La reluare, antrenorul Michael Beale a ales să îl înlocuiască pe român, poate încă insuficient pregătit fizic să facă față celor 90 de minute. Până la urmă, Rangers a întors soarta partidei și a câștigat cu 3-2, grație golurilor marcate de Colak, Tillman și Sands, plus un penalti ratat de Tavernier.

Celtic, Ayr, Kilmarnock, Hearts, Raith și Inverness mai erau alte formații deja calificate în sferturile Scottish Cup, înainte de acest meci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!