Horia Tecău vorbește despre revenirea Simonei Halep pe teren: "Cel mai bun scenariu"

Horia Tecău vorbește despre revenirea Simonei Halep pe teren: "Cel mai bun scenariu"

Horia Tecău (38 de ani), căpitanul nejucător al echipei României de Billie Jean King Cup, a vorbit despre „cel mai bun scenariu” pentru revenirea Simonei Halep pe teren.

Simona Halep, în prezent suspendată pentru dopaj după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, ar putea reveni pe terenul de tenis cel mai devreme peste un an de zile, susține Horia Tecău.

Fostul partener de dublu al Simonei Halep, Tecău crede că fostul lider mondial "nu mai are nimic de demonstrat nimănui" și ar trebui să revină pe teren pentru un final frumos de carieră, după suspendarea pentru dopaj.

ADVERTISING

„Îmi doresc să revină cât mai repede și să mai joace tenis, să aibă un final de carieră într-o stare bună, o ieșire frumoasă din tenis. Acum, se pare că cel mai bun scenariu ar fi să revină într-un an.

Mi-ar plăcea să aibă bucuria de a mai juca. Nu mai are nimic să demonstreze nimănui. Ea deja ne-a bucurat, ne-a motivat, ne-a inspirat, sunt generații care joacă acum datorită ei.

Să joace pentru ea și pentru starea ei, să îi fie bine,” a declarat Horia Tecău, conform sport.ro.

Simona Halep a atacat la TAS suspendarea de patru ani primită din partea ITIA și Sports Resolutions după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un control doping efectuat la US Open 2022.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!