Halep a plecat în Australia: Cum a petrecut Crăciunul și ce obiectiv are pentru 2022

Halep a plecat în Australia: Cum a petrecut Crăciunul și ce obiectiv are pentru 2022

Simona Halep a plecat, duminică la prânz, către Australia, acolo unde va evolua la două turnee înainte de a participa la Australian Open.

Sportiva noastră, care va ajunge luni în Australia, a acordat un interviu înainte de plecare, potrivit Telekom Sport.

Tenismena a povestit cum a petrecut Crăciunul: ”Am fost la naşi, a fost o zi frumoasă. Nu am ieşit. M-am protejat cu teama de Omicron. Acum sunt gata de plecare.”

De asemenea, Halep și-a trasat obiectivul principal pentru 2022: ”Visul meu e să ajung din nou în Top 10”.

ADVERTISING

Simona a spus că fizic și psihic se simte foarte bine.

”O să joc toate cele trei turnee (din ianuarie din Australia - n.red.), pentru că vreau să am meciuri multe. N-am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale.

Aşteptări am, pentru că m-am antrenat foarte bine. Am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie. Mă voi duce acolo cu încredere şi ce o fi, o fi”, a declarat tenismena.

Nu în ultimul rând, aceasta a vorbit și despre echipa de Fed Cup a României, al cărei căpitan nejucător este antrenorul său, Daniel Dobre.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Îmi este tare drag domnul Dobre şi mă bucur tare mult că este căpitan. Echipa este o echipă puternică, cu cele mai bune jucătoare din România şi am încredere mare că putem să câştigăm acest meci”, a mai declarat Simona Halep.

Halep va participa la turneele de la Melbourne (4-9 ianuarie) și Sydney (10-15 ianuarie), înainte de a juca la Australian Open.

Australian Open va avea loc în perioada 17-30 ianuarie.

În 2021, Simona s-a oprit în sferturile de finală de la Australian Open, după un meci cu Serena Williams.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!