Hagi face curat la Farul: A dat afară doi jucători

Hagi face curat la Farul: A dat afară doi jucători

Portarul Laurenţiu Brănescu şi mijlocaşul Florin Purece nu vor mai continua la echipa de fotbal Farul Constanţa, a anunţat, miercuri, clubul de la malul Mării.

Brănescu (28 ani) nu a jucat niciun minut în acest sezon, fiind de cele mai multe ori rezerva lui Marian Aioani.

Purece (30 ani) a adunat 27 de meciuri în ultimul sezon al Ligii I, marcând un gol pentru Farul.

Farul a anunţat că va demara pregătirile pentru noul sezon în data de 15 iunie, când e programată reunirea lotului, iar o zi mai târziu va fi efectuată vizita medicală înaintea primului antrenament. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi va rămâne până la 26 iunie se va rămâne la Baza Sportivă a Academiei Hagi

ADVERTISING

Între 26 iunie şi 6 iulie, alb-albaştrii îşi vor continua pregătirea la Poiana Braşov, unde vor disputa şi patru sau cinci partide amicale în compania unor adversari care vor fi anunţaţi în perioada următoare. Înaintea startului în noua ediţie, programat la data de 16 iulie, Farul va disputa un ultim joc de pregătire, cel mai probabil împotriva unei formaţii puternice din străinătate.

Farul a anunţat încă de luna trecută primele sale transferuri pentru noul sezon, după ce a semnat contracte valabile pe următorii trei ani cu belgianul Ayrton Mboko şi francezul Jeremy Corinus, doi fundaşi care au evoluat în stagiunea recent încheiată la Academica Clinceni.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!