Guvernul australian nu îi dă nicio șansă lui Novak Djokovici: „Această cerere de viză trebuie refuzată”

Guvernul australian nu îi dă nicio șansă lui Novak Djokovici:  „Această cerere de viză trebuie refuzată”

Liderul mondial ATP Novak Djokovici nu are nicio șansă la apelul pe care l-a făcut, în opinia guvernului de la Antipozi, cu câteva ore înainte de procesul care îi va stabili soarta tenismenului sârb.

Oficialii din Australia consideră că Djokovici „nu este vaccinat împotriva Covid-19” şi sunt de părere că apelul său pentru a rămâne în Australia este unul deja sortit eșecului.

Duminică, guvernul australian a remis publicului concluziile sale asupra acestui caz, concluzii întinse pe 13 pagini, iar avocaţii guvernului australian evidenţiază și nuanțează constant faptul că jucătorul sârb „nu este vaccinat”, astfel că el nu poate primi viza de care are nevoie pentru a juca la Australian Open, scrie AFP.

ADVERTISING

Lui Nole, 34 de ani, i s-a anulat viza de intrare în Australia la sosirea pe aeroportul din Melbourne și de atunci a fost trecut în carantină la un hotel din orașul de la Antipozi, până luni, când apelul său în justiție va avea loc.

Un apel care se va susține luni dimineața la ora locală 10, de către judecătorul federal Anthony Kelly, în România procesul având loc la ora 1 dimineața, în noaptea de duminică spre luni.

Djokovici susține că are o scutire medicală care îi permite să nu se vaccineze împotriva Covid-19. De asemenea, el susține că are un test Covid pozitiv făcut pe data de 16 decembrie, potrivit avocaţilor săi.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!