Gigi Becali s-a înțeles cu U Cluj, dar Ianis Stoica refuză plecarea: ”Mai așteaptă o variantă”

Gigi Becali s-a înțeles cu U Cluj, dar Ianis Stoica refuză plecarea: ”Mai așteaptă o variantă”

Ianis Stoica este foarte aproape să plece de la FCSB, deși este unul dintre cei mai talentați tineri atacanți ai formației roș-albastre.

La 19 ani, FCSB îl trimite ca împrumut pe Stoica pentru a evolua undeva meci de meci. Iar formația cu care deja Becali are o înțelegere este Unviersitatea Cluj, din Liga 1. Însă este un loc în care Ianis Stoica preferă să nu meargă, după cum a anunțat directorul sportiv al celor de la U Cluj, Gabi Giurgiu.

”Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înţeles că jucătorul mai aşteaptă o variantă din afară. Sunt discuţii, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a declarat oficialul celor de la U Cluj, pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Ianis Stoica a evoluat în 18 partide pentru FCSB în acest sezon competițional, doar 6 în campionat însă.

Anul trecut a marcat de 9 ori pentru roș-albaștrii, însă în anul curent nu a reușit nici măcar o dată să-și treacă numele pe tabelă.

Zilele trecute, patronul Gigi Becali dezvăluia că a primit o ofertă din străinătate pentru Stoica de 550.000 de euro: „Am primit o ofertă de 550.000 de euro pentru Ianis Stoica. Au zis că dau banii în trei rate. Bă, sunteți nebuni? E un gunoi să îl las să plece în rate? Ce sunt, mă, găinar? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar. Vorbim de 550.000 de euro în rate?!”.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!