Stadionul pe care FCSB vrea să joace în acest final de an: "Am făcut solicitare pentru ambele partide"

Stadionul pe care FCSB vrea să joace în acest final de an: "Am făcut solicitare pentru ambele partide"

FCSB ar putea juca pe alt stadion meciurile de „acasă” în acest final de an.

Mihai Stoica dezvăluie că gruparea „roș-albastră” a făcut o solicitare pentru a disputa meciurile de „acasă” cu CFR Cluj și FC Botoșani pe arena din Bulevardul Ghencea.

"Am trimis o adresă domnului comandant Bichir şi ne dorim din toată inima să ne răspundă într-un timp util. Solicităm să jucăm, pentru că s-a terminat sezonul liga a doua, nu mai există niciun meci pe arena din Ghencea. Am dori să primim aprobare, să jucăm, plătim bineînţeles. Dacă nu suntem lăsaţi să jucăm în Ghencea cu CFR Cluj şi cu FC Botoşani, avem motivul întemeiat pentru care solicităm, însemnă că îşi permite cineva să refuze zeci de mii de euro pentru bugetul statului. Şi, probabil, că va trebui să răspundă penal. Am făcut solicitare pentru ambele partide", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"A mai fost o solicitare pentru meciul cu CS Mioveni, n-am primit niciun răspuns. Sunt obligaţi să dea un răspuns, dar nu cred că există vreo măsură punitivă pentru cei care ne ignoră. S-a făcut solicitare şi pentru meciul cu Rapid, şi pentru meciul cu Mioveni, nimic. Înţelegem că ar trebui o hotărâre de Guvern pentru a fi lăsaţi să jucăm. E super ok, niciun fel de problemă. Dar cineva trebuie să facă o întâmpinare şi dacă cineva consideră că nu trebuie să jucăm, că banii noştri nu sunt buni, atunci e ok, dar să se facă asta. Nu să fim ignoraţi din nou! Reprezentăm o echipă cu milioane de suporteri în România, cu cei mai mulţi suporteri din România, asta e clar", a adăugat Mihai Stoica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ce meciuri mai are FCSB de jucat în 2022:

  • 5 decembrie: CS Mioveni (acasă, Superligă)
  • 8 decembrie: FC Botoșani (deplasare, Cupa României)
  • 11 decembrie: Chindia Târgoviște (deplasare, Superliga)
  • 15 decembrie: CFR Cluj (acasă, Superliga)
  • 19 decembrie: FC Botoșani (acasă, Superliga)

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇