Gigi Becali, reacție dură după anunțul făcut de Raed Arafat în ce privește cazurile de coronavirus apărute la FCSB

Gigi Becali, reacție dură după anunțul făcut de Raed Arafat în ce privește cazurile de coronavirus apărute la FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a reacționat după anunțul făcut de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, anunț făcut după apariția celor 4 cazuri de coronavirus la echipa în roș-albastru.

Arafat a declarat vineri seară că, în mod normal, jucătorii de la FCSB ar trebui să stea separați în carantină și să nu se antreneze timp de 14 zile, ceea ce ar însemna că echipa lui Becali ar rata partida cu Astra din etapa 1 a Ligii 1, dar cel mai important ar rata meciul din primul tur preliminar al Europa League cu Shirak, Armania, care trebuie să se dispute pe 27 august.

ADVERTISING

FCSB riscă să nu poată juca în Europa League: Anunțul îngrijorător al lui Raed Arafat

Replica lui Becali nu s-a lasat prea mult așteptată, iar aceasta a venit într-un limbaj extrem de dur, într-o intervenție pentru o televiziune cunoscută din România: ”Să facă Arafat ce vrea el! Ne luăm noi după el? Ajungem la balamuc! Sunt sute de mii de oameni care stau la plajă. Vii tu și spui că pentru patru asimptomatici trebuie să stea ceilalți 25 în carantină. Nu au cum să își facă imagine și vor să arate cu asta? Nu se poate așa ceva în România asta..

ADVERTISING

Noi jucăm fotbal! Ne luăm după ei?! Nu vezi că fac totul ilegal și neconstituțional? Stăm după ei? Ne vedem de treaba noastră! Ei nu știu pe ce lume trăiesc! Nu au niciun fel de regulă! La noi, oamenii nu au inteligență! Lumea nu are nicio logică! Sunt patru jucători care se tratează! Restul joacă fotbal! Nu stăm după ei. Noi mergem să jucăm meciuri”, a fost reacția dură și radicală a lui Becali pentru televiziunea ProTV.

FCSB are patru jucători depistați pozitivi cu coronavirus, Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22), ultimul revenit la lot după împrumutul la Astra.

ADVERTISING

Iată și alte știri interesante legate de clubul FCSB, pe site-ul nostru SpotMedia.ro:

Modificări în programul primei etape a Ligii 1 după cazurile de coronavirus depistate la FCSB

Universitatea Craiova merge la TAS alături de FCSB

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇