Gică Popescu, pesimist înainte de meciul Farului cu Sheriff din Champions League: ”Nu se vor întâmpla miracole”

Gică Popescu, pesimist înainte de meciul Farului cu Sheriff din Champions League: ”Nu se vor întâmpla miracole”

Farul Constanța a pierdut Supercupa României după un meci slab disputat în compania lui Sepsi OSK, scor 0-1 sâmbătă seara la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană.

Gică Popescu, președintele constănțenilor, nu prevede un meci strălucit nici miercuri, când Farul va debuta în actuala ediție de preliminarii Champions League, acasă cu Sheriff Tiraspol, campioana vecinei Moldova.

Popescu spune că absențele numeroase din cantonamentul recent încheiat, fotbaliștii accidentați sau prezenți la loturile naționale în număr masiv, au contat decisiv în pregătirea Supercupei:

ADVERTISING

„A fost o vară foarte ciudată, nu am avut toți jucătorii la pregătire, au fost la echipele naționale. Va fi un sezon foarte, foarte greu. Sper ca echipa să revină cât mai repede la forma de anul trecut. Trebuie să facem față în toate cele 3 competiții pe care le vom juca.

Departe de nivelul arătat în trecut mi s-a părut echipa, dar v-am spus motivele. Sunt convins că în următoarele săptămâni, Gică va face antrenamentele și va aduce echipa la starea cu care am terminat campionatul. Sunt 4 zile, să nu credeți că se vor întâmpla miracole până la meciul cu Sheriff. Trebuie să ținem cont de starea fizică și să încercăm să trecem de acest adversar extrem de dificil”, a declarat fostul fundaș al Barcelonei, la ieșirea din stadion, în fața presei și televiziunilor adunate la zona mixtă.

ADVERTISING

Farul - Sheriff se joacă în turul I preliminar al Ligii Campionilor, el va avea loc miercuri, de la 20:30, LIVE text pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!