Gică Popescu iese la atac: "LPF și FRF ar trebui să oprească aceaste practici incorecte"

Gică Popescu iese la atac: "LPF și FRF ar trebui să oprească aceaste practici incorecte"

Gică Popescu a răbufnit după ce l-a văzut pe Mihai Pintilii la interviurile de după meciul dintre FCSB și Chindia Târgoviște.

Președintele Farului Constanța cere ca aceste practici să fie interzise, făcând referire la situația de la FCSB, unde antrenorul din acte nu este cel răspunzător pentru pregătirea și rezultatele echipei.

"Are voie să vină delegatul echipei la interviu? Eu ştiam că vin antrenorii, nu delegaţii. Eu am văzut în timpul meciului că Leo Strizu dădea indicaţii, eu nu l-am văzut pe Mihai Pintilii să iasă la margine şi să dea indicaţii. Leo Strizu este antrenorul echipei. Poate e mai timorat, dar se va adapta uşor în faţa camerelor şi la întrebările jurnaliştilor. Poate Leo Strizu are ceva de spus, pentru că el este antrenorul acestei echipe. Nu contează ce spune patronul, important este ce scrie pe hârtie, iar acolo scrie clar că Leo Strizu este antrenor", a spus Gică Popescu la Prima Sport, potrivit ProSport.

ADVERTISING

"LPF şi FRF ar trebui să oprească aceaste practici incorecte. Dacă Hagi, Petrescu sau Dorinel Munteanu au licenţa PRO… Hai să-i lăsăm pe ei. Bine, ce-i drept, eu am fost pus la şcoala de antrenori să trec cu mingea printre jaloane, apoi să dau gol de la o distanţă de 30 de metri. În acel moment, eu am zis că nu am această capacitate şi am luat decizia să mă las de antrenorat. Acesta este fotbalul păstorit de domnii de la FRF. De ce le convine celor de la FRF să fie într-o situaţie atât de nesimţită? Domnii de la FRF doresc să aibă un fotbal praf, pentru că, dacă ar fi un fotbal senzaţional, n-ar putea să facă anumite lucruri… Dacă fotbalul este praf, domnii de la FRF îşi fac şi ei liniştiţi toate mendrele", a adăugat Popescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Leo Strizu a fost instalat în funcția de antrenor principal al celor de la FCSB doar pentru că deține licența PRO, spre deosebire de Mihai Pintilii, cel care se ocupă în realitate de pregătirea echipei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇