Gică Popescu anunță un boicot al celor de la Viitorul: "Am ajuns la capătul răbdării"

Gică Popescu anunță un boicot al celor de la Viitorul: "Am ajuns la capătul răbdării"

Gică Popescu anunță că Viitorul ar putea trimite juniorii pe teren la un meci din Liga 1, în semn de protest față de programările Ligii Profesioniste de Fotbal.

Constănțenii sunt nemulțumiți de modul în care LPF a programat meciurile din etapele 3-6 ale play-out-ului Ligii 1.

"Noi ne întrebăm de ce când dorim să fim tratați ca toate celelalte echipe nu se poate. Nu cred că este normal. Vrem să fim tratați cu aceeași unitate de măsură precum celelalte cluburi. Dacă celelalte cluburi au 3-4 zile între meciuri, vrem să fim și noi tratați la fel. Am cerut să fie programat meciul mai târziu", a spus Gică Popescu pentru ProSport.

ADVERTISING

"Probabil că vom trata și noi cu același respect cu care tratează dânșii și s-ar putea să trimitem juniorii. Nu putem să nenorocim jucătorii pentru că vrea unul și altul care fac programările meciurilor. Sunt mai puțin de 72 de ore! Vi se pare normal să fim tratați în așa hal? Am ajuns la capătul răbdării și de aceea am avut această reacție. Și haideți să vă mai spun, noi când jucam la UTA am primit confirmarea în ziua meciului că vom juca cu Dinamo sâmbătă, deci la 48 de ore. A trebuit să sunăm din nou deținătorul de drepturi să ne pună mai târziu. De când sunt eu președinte, am făcut-o de nenumărate ori, dar nu am vrut să o spunem public", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Vezi: Viitorul amenință că nu se va prezenta la un meci din Liga 1

7 este locul pe care Viitorul îl ocupă în clasamentul play-out-ului Ligii 1.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇