Gică Hagi transmite un mesaj special de Ziua Națională: "Toți românii au nevoie de asta. Să iasă în evidență cei care excelează"

Gică Hagi transmite un mesaj special de Ziua Națională: "Toți românii au nevoie de asta. Să iasă în evidență cei care excelează"

Gică Hagi (58 de ani), considerat cel mai mare fotbalist istoria României, a transmis un mesaj special de Ziua Națională.

„Regele” Hagi consideră că românii au nevoie de succese, pentru că „succesele aduc bucurie și respect”. De asemenea, Gică Hagi a spus că trebuie să iasă în evidență românii care excelează în toate domeniile, nu doar în fotbal.

“Mesajul pentru noi toţi: avem nevoie de succese, pentru că succesele aduc bucurie, succesele aduc fericire, succesele aduc respect. Cred că românul are nevoie de cât mai multe lucruri în orice domeniu. Să iasă în evidenţă cei care excelează”, a declarat Gică Hagi, conform news.ro.

ADVERTISING

Gică Hagi este decarul care a purtat naționala României pe culmile succesului în anii '90, dar are în CV-ul de fotbalist profesionist Real Madrid, poate cel mai mare club de fotbal din lume, dar și FC Barcelona, rivala istorică din Spania.

De asemenea, Gică Hagi are în palmares Supercupa Europei cu Steaua București, câștigată în 1987, după cel mai mare succes al unei echipe de club din fotbalul românesc: Cupa Campionilor Europeni în 1986.

După ce a terminat cariera de fotbalist, Gică Hagi și-a făcut o academie de fotbal în 2009, cu care continuă să sprijine fotbalul românesc. În 2017, Viitorul (acum Farul) a câștigat primul titlu de campioană din istorie, iar Farul a triumfat cu "Regele" la cârmă în sezonul 2022/2023.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!