Vestea primită de Ianis Hagi: Anunțul făcut în presa scoțiană

Vestea primită de Ianis Hagi: Anunțul făcut în presa scoțiană

Ianis Hagi (25 de ani) a revenit într-o formă bună după accidentarea care l-a ținut departe de teren peste un an de zile.

Trimis de Rangers sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, în Spania, Ianis Hagi a primit o veste excelentă.

În presa din Scoția, Alan Hutton a spus că nu crede că timpul lui Ianis Hagi la Rangers s-a terminat și se așteaptă ca fiul "Regelui" să revină la echipă odată cu schimbarea antrenorului.

Philippe Clement l-a înlocuit pe Michael Beale, cel care a decis cedarea lui Ianis Hagi sub formă de împrumut.

ADVERTISING

"Nu cred că timpul lui la Rangers s-a terminat. Era un alt antrenor la echipă atunci când a plecat. Poate că lui Michael Beale nu i-a plăcut sau nu-i plăcea ce făcea el în culise sau poate chiar a vrut alți jucători în locul său.

Ianis Hagi poate juca pe multe poziții, chiar dacă Rangers are mai mulți jucători în acele zone. Poate fi număr 10 sau poate evolua în dreapta.

Cu siguranță, el este un jucător talentat și ar adăuga ceva în echipă. Ori de câte ori se întoarce, cred că Hagi va fi un jucător la care antrenorul va dori să se uite. Clement nu va închide niciodată ușa jucătorilor fără să-i privească personal, așa că există o oportunitate acolo", a declarat Alan Hutton, fost fotbalist la Rangers, în presa din Scoția.

ADVERTISING

Ianis Hagi a disputat 10 meciuri pentru Alaves în campionat, fără să marcheze. El are doar o pasă decisivă.

În Cupa Spaniei, Ianis a marcat 2 goluri.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!