Gică Hagi nu va fi antrenorul lui Galatasaray. De către cine vor fi pregătiți începând de luni românii Moruțan și Cicâldău

Gică Hagi nu va fi antrenorul lui Galatasaray. De către cine vor fi pregătiți începând de luni românii Moruțan și Cicâldău

Deși s-a zvonit în ultima perioadă că Gică Hagi a primit o ofertă clară din partea celor de la Galata, ba mai mult, că este foarte aproape să o și accepte, până la urma șefii Cim Bom s-au reorientat și au ales deja un alt antrenor.

Românii Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan vor avea un alt antrenor de luni, e vorba de Okan Buruk, fostul coleg al lui Gică Hagi la gruparea în roșu și galben.

Noul președinte al lui Galata, Dursun Ozbek a făcut această alegere, deși a negociat cu multe nume, inclusiv Gică Hagi, Fatih Terim, Marco Rose, Igor Tudor, Marcelo Gallardo, Paulo Fonseca, Roberto De Zerbi sau Roberto Donadoni.

ADVERTISING

Presa turcă, prin cotidienele Fotomac sau Fanatik așteaptă ca spaniolul Torrent să fie demis cât mai curând, iar Buruk să semneze de luni un contract pe doi ani.

Buruk are 48 de ani, a fost în echipa care cucerea Cupa UEFA cu Galata în 2000, alături de Popescu și Hagi. A jucat la Galata în două perioade, 1991-2001 și 2006-2008.

Acesta a pregătit 7 echipe în cariera de antrenor, cucerind un titlu recent cu cei de la Istanbul BB, pe care a antrenat-o între 2019 - 2021.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!