Gică Hagi lansează critici virulente: Reproșurile "Regelui"

Gică Hagi lansează critici virulente: Reproșurile "Regelui"

Gică Hagi a lansat o serie de critici virulente și spune că Farul este dezavantajată.

„Regele” acuză faptul că Farul trebuie să joace trei meciuri în deplasare în Cupa României, deși este campioană în ultimul sezon de Superliga.

“Nu vreau să intru în polemică, Cupa României, cum era înainte, acum multe lucruri s-au schimbat în fotbal. Multe s-au schimbat, sunt multe. Dar nu am cum. Când Gică Popescu dă o declarație, sunt 100% de acord cu el.

Cred eu că trebuie să fiu cu el. E greu să înțelegi. 6 echipe, 3 joacă undeva, 3 se duc în altă parte. Noi, care suntem campioană, jucăm 3 meciuri afară, că am fost campioni, dar nu e de înțeles. Cupa, eu știu înainte, se juca, se trăgea la sorți, se juca în deplasare sau acasă, fiecare avea câte o șansă. Fiecare trebuie să aibă o șansă. Noi nu avem șanse. Când joci toate meciurile afară, nu e șansă”, a declarat Gică Hagi pentru Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Farul a pierdut în prima etapă din Cupa României contra celor de la FC Voluntari în deplasare.

Astăzi va juca tot în deplasare, dar la Gloria Buzău.

“Din 6 echipe joc doar cu 3, cu altele nu joc, dar ele se pun unul cu altul. Practic, e un lucru care a fost luat, care s-a făcut în Turcia, acest format. Și s-a renunțat după 1-2 ani. Plus că se juca, nu s-a înțeles și atunci s-a renunțat la el.

Nu că e alandala, dar dacă e o șansă pentru toți și eu trebuie să am o șansă. Se trage la sorți, e o echipă, se joacă acasă sau în deplasare și atunci acceptăm, trecem turul. Pentru că fiecare, Liga I, a II-a, sau a III-a, trebuie să aibă o șansă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu contează, dacă e egală pentru toți. Cum e egală pentru mine, dacă joc trei meciuri în deplasare? Nu e egală. Nu pot să joc trei meciuri în deplasare. Dar nu e mai normal să tragem la sorți, picăm cu Craiova, după tragem la sorți dacă jucăm acasă sau în deplasare”, a completat Gică Hagi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇