Gică Hagi exultă după victoria fantastică din preliminariile Conference League

Gică Hagi exultă după victoria fantastică din preliminariile Conference League

Gică Hagi (58 de ani), managerul tehnic al Farului, s-a declarat fericit după victoria fantastică obținută de Farul în preliminariile Conference League.

Farul a învins cu 3-0 în prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League pe Flora Tallinn din Estonia, iar „Regele” s-a declarat bucuros pentru victoria care îi dă șanse mari de calificare în play-off-ul pentru grupele celei de-a treia competiție europeană intercluburi.

"S-a văzut puţină oboseală în prima repriză, dar am meritat victoria, cu toate că adversarul a avut două ocazii clare în partea a doua. Am marcat, ne-a ieşit şi mă bucur pentru că aveam nevoie de această victorie", a declarat Gică Hagi.

ADVERTISING

Hagi a vorbit și despre debutul lui Constantin Budescu, care a marcat și a oferit un assist la primul său meci pentru Farul.

"Un jucător antrenat, a fost în pregătire, mai trebuie să îşi ridice standardul, din punct de vedere fizic, dar contăm pe experienţa lui. Este un jucător care ştie să interpreteze fotbalul. Alibec avea nevoie de un om cu care să se înţeleagă bine.

Calitatea lui este de număr 10, cum am avut Cernat, Eric, pe Ianis (n.r. Hagi)…Decarilor le dau protagonism, pentru că au nevoie de responsabilitate. Îi responsabilizez", a spus Gică Hagi la flash-interviu după Farul - Flora Tallinn 3-0, conform Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!