Gică Hagi dorește să renunțe la acțiunile majoritare pe care le deține la Farul Constanța

Gică Hagi dorește să renunțe la acțiunile majoritare pe care le deține la Farul Constanța

Gică Hagi, patronul și în același timp antrenorul celor de la Farul, campioana României, a făcut un anunț neașteptat duminică.

El a anunțat că dorește să rămână în viitorul apropiat sau mediu cu doar 10% din acțiunile societății și că plăcerea lui este să performeze pe partea tehnică, pe partea de antrenorat, unde a avut deja destule succese.

”Farul e echipa Constanței, a Dobrogei. Eu dețin niște acțiuni, dar nu e echipa mea. Eu antrenez un lucru care nu îmi place în momentul de față. Nu îmi place pentru că sunt și acționar și manager tehnic. Acest lucru nu îmi convine. Punct.

ADVERTISING

Nu îmi doresc să se mai meargă mult timp în acest fel. Nu știu ce va fi, dar în viitorul apropiat ceva trebuie să se întâmple. Nu vorbim de meseria mea de manager, iubesc ceea ce fac. Eu am identitate, muncesc, fac fotbal de când m-am născut”, a declarat Hagi la emisiunea Fanatik Superliga.

El mai adaugă că vrea să rămână strict doar pe partea tehnică, iar la nivel de acțiuni vrea să rămână doar cu un minimum necesar: ”Vreau să rămân în acționariat cu 10%. Nu mi-a plăcut niciodată partea asta, să fiu președinte, vicepreședinte, să comand partea administrativă. Mie mi-a plăcut partea tehnică și vreau să rămân pe partea tehnică”, a mai adăugat legendarul jucător român.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Farul va evolua duminică în runda curentă de Superligă, duminică în deplasare la Petrolul, de la ora 18.15.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!