Gică Hagi, despre șansele Farului în meciul cu FCSB

Gică Hagi, despre șansele Farului în meciul cu FCSB

Gică Hagi a vorbit despre șansele pe care Farul le are în confruntarea cu FCSB.

„Regele” spune că echipa sa este încrezătoare, chiar dacă are mai multe probleme.

"Un meci acasă, venim după o victorie frumoasă în deplasare, unde am făcut un meci complet, un meci foarte bun (n.r - 2-0 contra lui FC Botoșani). E un meci contra unui adversar care e plin de talent, are jucători foarte buni, o echipă bine organizată, care a produs rezultate foarte bune în ultima perioadă. Noi suntem încrezători, vrem să repetăm meciul de la Botoșani, unde echipe s-a exprimat foarte bine. Un meci complet, atât ofensiv, cât și defensiv. De aceea a venit și victoria, sperăm să repetăm aceeași prestație mâine.

ADVERTISING

Păcat că nu avem spectatori, era mult mai bine dacă aveam și publicul cu noi. Poate era mai ușor, dar sperăm ca al 12-lea jucător să fie toți băieții, să facă un meci bun, să se autodepășească, să fie inspirați și să luăm cele trei puncte", a spus Hagi, conform DigiSport.

De asemenea, Hagi a anunțat că are mai multe probleme de lot înaintea acestui meci.

"Avem și jucători accidentați. La ultimul antrenament a căzut și Romario. Atât Romario, cât și Mladen nu vor fi o săptămână cu noi. Boboc și Dobrosavlevici încă sunt în izolare, deci patru jucători, dar trebuie să găsesc soluții pentru că acum sunt eu ăla care vorbește de accidentări. A revenit Purece, nu e încă 100%, dar a revenit", a mai spus Hagi.

ADVERTISING

Meciul dintre Farul si FCSB va avea loc joi, de la ora 20:30.

Înaintea acestei confruntări, FCSB este pe locul 3, cu 27 de puncte, iar Farul este pe locul 8, cu 21 de puncte.

Pentru FCSB va urma deplasarea de la Voluntari, iar pentru Farul un meci acasă cu Universitatea Craiova.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!