Galatasaray a luat decizia în cazul transferului lui Olimpiu Moruțan

Galatasaray a luat decizia în cazul transferului lui Olimpiu Moruțan

Încă o rundă de negocieri pentru transferul lui Olimpiu Moruțan a fost anunțată. Discuțiile sunt programate să aibă loc în vară!

Olimpiu Moruțan (23 de ani), fotbalist împrumutat de Galatasaray la Pisa, a impresionat în Italia și i-a făcut pe șefii clubului din „Cizmă” să vrea transferul său definitiv. Totuși, nu s-a bătut palma după primele negocieri, dar urmează o altă rundă de tratative.

În contractul de împrumut cu Galatasaray, Pisa are o opțiune de cumpărare definitivă a lui Olimpiu Moruțan pentru 5,5 milioane de euro, pe care vrea să o micșoreze.

ADVERTISING

Ioan Becali, agentul lui Olimpiu Moruțan, a anunțat că viitorul fotbalistului se va decide în vară, "în iunie, iulie", când va avea loc o nouă rundă de negocieri între Galatasaray și Pisa.

„Moruțan trebuie deocamdată să joace cât mai bine, la asta să se concentreze. Am vorbit cu el, vorbesc mereu cu el, are un moral bun, joacă bine. Nu sunt noutăți între Pisa și Galatasaray. Totul se va decide în cazul lui în luna iunie, sau în luna iulie”, a spus Giovanni Becali, pentru ProSport.

Olimpiu Moruțan a marcat de 5 ori și a livrat 7 pase de gol în 23 de meciuri jucate pentru Pisa, în toate competițiile sezonului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇