Gabriela Ruse și Marta Kostiuk, în turul doi la Wimbledon, la dublu

Gabriela Ruse și Marta Kostiuk, în turul doi la Wimbledon, la dublu

Perechea româno-ucraineană Gabriela Ruse/Marta Kostiuk s-a calificat în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon, joi, după ce au învins cuplul Giuliana Olmos (Mexic)/Alexandra Panova (Rusia), cu 2-6, 6-3, 6-0.

Ruse şi Kostiuk au obţinut victoria după o oră şi 36 de minute în faţa favoritelor numărul 13.

Ruse şi partenera sa şi-au asigurat un cec de 25.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în turul secund contra câştigătoarelor din meciul Iana Sizikova (Rusia)/Yafan Wang (China) - Ana Kalinskaia (Rusia)/Donna Vekic (Croaţia).

ADVERTISING

În alt meci, Irina Begu şi italianca Martina Trevisan au fost întrecute în primul tur de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Aldila Sutjiadi (Indonezia), cu 7-6 (8/6), 6-3, într-o oră şi 44 de minute. Begu şi Trevisan au ratat o minge de set în primul act la 5-3 cu favoritele numărul 15, iar apoi alte trei în tiebreak, la 6-3.

Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, care vor face pereche şi la Jocurile Olimpice de la Paris, au fost învinse de cuplul Magda Linette (Polonia)/Peyton Stearns (SUA), în primul tur, cu 6-4, 7-6 (8/6), după o oră şi 48 de minute.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!