FRF vrea să naturalizeze un jucător străin după eșecurile echipei naționale: S-a cerut urgentarea procedurii

FRF vrea să naturalizeze un jucător străin după eșecurile echipei naționale: S-a cerut urgentarea procedurii

Federația Română de Fotbal vrea să naturalizeze un jucător străin după ce echipa națională a arătat foarte slab în Liga Națiunilor.

Este vorba despre fundașul stânga olandez Bradley de Nooijer de la Farul Constanța. FRF a luat legătura cu oficialii Farului și li s-a transmis să urgenteze procedura de naturalizare.

Totuși, tocmai conducerea Farului se arată nemulțumită de această solicitare de a avea încă un fotbalist străin în națională.

„Sunt un naționalist convins. Mie nu îmi place povestea asta cu naturalizarea lui X sau Y, cu toate că am văzut la echipe mult mai mari decât noi. Problema stă la noi. Nu trebuie să stăm să naturalizăm jucători, asta demonstrează că noi nu suntem în stare. Sigur, doar dacă e cazul unei excepții, unui jucător de mega valoare care vine și schimbă fața echipei naționale. Bine, faci un compromis pentru ăsta, vine și ne ajută din toate punctele de vedere. Oricât ar fi la noi la echipă, Bradley De Nooijer nu consider că este jucătorul care să poți să spui că dacă vine la echipa națională schimbă și revoluționează lucrurile.

ADVERTISING

Așa cum a fost cazul lui Camora, vreau să fiu echidistant și să zic că nici el nu a adus nimic în jocul echipei naționale pentru a trebui să faci un astfel de efort”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.

FRF a adus recent un alt fotbalist străin în echipa națională - Mario Camora de la CFR Cluj, care joacă tot fundaș stânga.

De Nooijer are 24 de ani și a ajuns în România în 2017, la Viitorul. El a disputat 145 de meciuri și a marcat un gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!