Primul fotbalist care se gândește la retragerea de la echipa națională după înfrângerea cu Bosnia: "Vreau să fiu realist"

Primul fotbalist care se gândește la retragerea de la echipa națională după înfrângerea cu Bosnia: "Vreau să fiu realist"

Un fotbalist se gândește să se retragă din echipa națională după cele două înfrângeri suferite de tricolori.

Este vorba despre mijlocașul Alexandru Maxim, care a fost puternic criticat după ultimele două partide.

"Vreau să fiu realist și să ajut echipa națională. Nu știu cum se va întâmpla, dar dacă va fi mai bine pentru națională ca eu sau altcineva să facă un pas în spate, o vom face", a spus Alexandru Maxim.

El a prins 55 de meciuri pentru nationala Romaniei, in care a marcat de 7 ori. A debutat in 2012, iar ultima reusit dateaza din 2020, in meciul cu Austria.

ADVERTISING

Amintim că echipa națională a României a fost învinsă de Bosnia, scor 1-0, într-un meci din Liga Națiunilor.

Este al patrulea meci din tot atâtea fără victorie pentru Edi Iordănescu, cel care a devenit antrenorul cu cel mai slab debut din istoria de 100 de ani a echipei naționale.

După acest rezultat, România este pe ultimul loc în grupă, fără niciun punct. Finlanda și Bosnia au 4 puncte, iar Muntenegru 3.

România va întâlni Finlanda pe 11 iunie și Muntenegru pe 14 iunie. Ambele meciuri vor avea loc în Giulești, de la ora 21:45.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇