FRF anunță că Vlad Chiricheș nu va putea evolua în ultimele partide ale României din Nations League

FRF anunță că Vlad Chiricheș nu va putea evolua în ultimele partide ale României din Nations League

Federația Română de Fotbal anunță o mare pierdere pentru echipa noastră națională în ceea ce privește viitoarele întâlniri cu Finlanda și Bosnia din ultimele etape de Nations League.

Jocurile vor avea loc pe 23 și 26 septembrie, iar FRF tocmai a anunțat duminică seara faptul că Vlad Chiricheș nu va putea evolua în aceste partide după accidentarea sa din meciul Cremonese – Lazio 0-4 din Serie A.

”Căpitanul primei reprezentative nu va putea fi alături de colegii săi pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor. Vlad a rezistat pe gazon doar 26 de minute în meciul pe care formația sa, Cremonese, l-a disputat cu Lazio. Chiricheș a acuzat o leziune musculară, iar un prim verdict venit în urmă cu câteva minute a făcut ca staff-ul medical al echipei naționale să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia și Herțegovina.

ADVERTISING

Vești proaste pentru Edi Iordănescu. Chiricheș s-a accidentat, iar Ionuț Radu a încasat patru goluri în poarta lui Cremonese

Selecționerul Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, va decide în următoarele ore pe cine va chema pentru a-l înlocui în lot pe Vlad Chiricheș. Echipa națională a României îi dorește recuperare rapidă! Vlad, te așteptăm la următoarele partide”, se arată în comunicatul de presă emis de FRF.

Finlanda - România este programat vineri, 23 septembrie de la 21:45, fiind LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!