FRF a sesizat UEFA după ce Becali a declarat că a pariat pe un meci al FCSB: "Să ne scoată din competiții"

FRF a sesizat UEFA după ce Becali a declarat că a pariat pe un meci al FCSB: "Să ne scoată din competiții"

Federația Română de Fotbal a anunțat că a sesizat UEFA după ce Gigi Becali a declarat că a pariat pe un meci al lui FCSB.

Becali spunea că a mizat pe FCSB în partida cu Nordsjaelland, după ce a aflat cât de mare e cota roș-albaștrilor.

"Hai să îți spun când nu ai voie să pariezi, că se consideră că faci aranjamente. Dar, dacă pariezi pe meciuri europene, nu e nicio problemă. Nu am voie să pariez pe echipa mea? Dacă pariez că pierd, atunci. Dar, dacă pariez că câștig, nu am nicio treabă. Nu am voie să mă distrez? Dacă pun 20.000, e un fleac. A zis după aia că a scăzut cota, era 5. Am pus după primele două, când am avut noi ocaziile alea cu Coman", spunea Becali.

ADVERTISING

FRF a menționat că a luat legătura cu UEFA la câteva zile de la declarația făcută de Gigi Becali.

"Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile făcute de domnul George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiție organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon. Informații suplimentare vor fi comunicate imediat ce acestea vor fi disponibile", a comunicat FRF pentru ProSport.

Pe de altă parte, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat consternat de ancheta demarată.

ADVERTISING

"Nu am primit nicio înștiințare. Pare ceva de genul hai să ne facem că muncim. Nu a pus nimeni vreun pariu. A fost o glumă. Pe bune, chiar asta e o problemă? Nu a pariat, nici nu știe să parieze. Să ne scoată din competiții dacă a pariat 20 de mii. Cum să fie faptă penală? Nu are nicio treabă clubul dacă a pariat. O să ia amendă de 30.000 RON, așa spune regulamentul", a afirmat Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!