Fotbalistul din Liga 1 care l-a refuzat pe Dan Petrescu cu multă hotărâre: „Am avut multe alte oferte”

Fotbalistul din Liga 1 care l-a refuzat pe Dan Petrescu cu multă hotărâre: „Am avut multe alte oferte”

Unul dintre fotbaliștii din Superliga extrem de curtați în această vară a decis să rămână la echipa lui de club și să se lupte în continuare la titlu și sezonul următor.

Și asta chiar dacă a primit recent o ofertă explicită chiar din partea marelui antrenor român Dan Petrescu, recent reinstalat la CFR Cluj, pentru al 5-lea mandat.

Fotbalistul în cauză este Alexandru Crețu de la Universitatea Craiova, 32 de ani, care tocmai și-a prelungit contractul pe încă 3 ani cu oltenii. El putea să plece liber de contract în această vară la CFR Cluj, unde era dorit de Dan Petrescu. Crețu spune că s-a atașat foarte mult de atmosfera din Bănie și că i-a fost greu să plece din sudul țării: „Au trecut trei ani de când îmbrac tricoul alb‑albastru. Acest club mi‑a intrat în suflet adânc, este un club pe care îl respect foarte mult şi unde se simte o mare tradiţie. Şi da, chiar m‑am schimbat aici, simt că am luat din spiritul oltenesc. Am devenit un jucător cu mai multă personalitate, dar clar m‑a ajutat şi nivelul echipei. Colegii mei şi mediul de aici mi‑au dat valoare. Am avut oferte şi de la alte cluburi din România, şi din afara României chiar. Dar mi‑au plăcut mult aceşti trei ani petrecuţi alături de Craiova şi împreună cu familia am hotărât că ne mai dorim încă cel puţin atâţia.

ADVERTISING

Sper ca în aceşti trei ani în care voi mai juca la Ştiinţa să ne îndeplinim şi marele vis al tuturor”, a declarat Crețu pentru revista oficială a Universității Craiova.

Crețu a bifat toate cele 40 de meciuri din Superliga pentru Craiova în acest sezon, plus alte 3 meciuri din Cupa României. El a marcat de 6 ori pentru Știința, dar are și 3 pase decisive de gol.

Se află la Craiova din 2021, din luna august, de când a ajuns liber de contract după despărțirea de FCSB.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!