Eșec dramatic pentru Dinamo în finala pentru medaliile de bronz din European League

Eșec dramatic pentru Dinamo în finala pentru medaliile de bronz din European League

Formația de handbal masculin Dinamo București a fost învinsă la limită în finala mică din Final Four-ul Ligii Europene, scor 31-32 cu germanii de la Rhein-Neckar Lowen.

La Hamburg, băieții conduși de pe bancă de Xavi Pascual au avut o evoluție onorabilă și demnă, chiar dacă la pauză erau conduși cu 3 goluri, scor 18-15. Marea noastră problemă a fost lipsa de soluții pe extreme, acolo unde Pascual și Akimenko au avut doar un singur gol marcat împreună în 30 de minute.

Finalul a fost dramatic, cu un Kasparek în mare formă, cu portarul Saied scoțînd mingi incredibile, dar nu a fost suficient. La 31-32, la ultimul atac, am lovit bara după aruncarea lui Cenici..

Dinamo termină pe locul 4, după două înfrângeri în acest Final Four. Accesul în Liga Campionilor va depinde din nou de EHF, care rămâne de văzut dacă va mai ignora Dinamo și în acest an.

ADVERTISING

Rhein Neckar a fost învinsă de Fuchse Berlin în semifinale, care este campioana en-titre și va juca finala contra celor de la Flensburg, de la ora 19, tot azi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇