Fotbalist din Curacao, impresionat de viața din Cluj: "Și chiar am văzute multe în viața mea"

Fotbalist din Curacao, impresionat de viața din Cluj: "Și chiar am văzute multe în viața mea"

Un fotbalist din Curacao s-a arătat impresionat de viața bună pe care a descoperit-o în Cluj-Napoca, unul dintre cele mai scumpe orașe din România.

Rangelo Janga s-a transferat în vara anului trecut la CFR Cluj și a devenit în scurt timp golgheterul echipei, cu 9 reușite.

El a acordat un interviu pentru Libertatea în care a vorbit despre viața în România și s-a arătat impresionat despre condițiile găsite în Cluj.

"Mi-a plăcut de la început. Chiar este un oraș frumos. Și știu ce vorbesc, întrucât am văzut multe în viața mea și am trăit în câteva. Îmi place că are restaurante bune, este un oraș bun în care să trăiești. Nici nu știu să fac diferențe cu alte orașe din România. Oricum, e mai ieftin decât în Olanda. Apreciez că are restaurante bune, se mănâncă bine și nu mi se par prețuri mari. Oricum, nu am făcut excese, așa că nu pot face comparații amănunțite. Îmi place că nu e mare și nu este aglomerat. Are multe locuri verzi, străzile arată bine. Un mare plus sunt oamenii. Clujul e dezvoltat, la nivelul oricărui oraș din Occident", a spus Janga.

ADVERTISING

De asemenea, Janga este foarte mulțumit și de modul în care a fost primit de români.

"În general, apreciez că sunt prietenoși și buni la suflet. Și am înțeles că nu este doar părerea mea, am vorbit și cu alți colegi de la echipă veniți din străinătate. Toți sunt de părere că românii îi primesc foarte bine pe străini și, practic, le deschid ușa casei, în sensul că sunt ospitalieri", a explicat Janga.

Când a venit vorba despre lucrurile care nu îi plac, Janga a raspuns fără să stea pe gânduri.

"Vremea! Iarna e prea frig. Deși alții au trăit perioade mai friguroase aici, iar eu am prins la fel, tare frig, în Kazahstan. Dar nu sunt obișnuit cu vremea rece, provin dintr-o zonă caldă și am mai bifat țări de acest gen în carieră. N-o să pot să mă obișnuiesc niciodată prea bine cu frigul", a completat Janga.

ADVERTISING

Olanda, Cipru, Slovacia, Kazahstan, Belgia și Elveția sunt țările în care Janga a mai trăit în anii precedenți.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!