Fostul mare internațional Iosif Rotariu a găsit o soluție pentru rezolvarea conflictului dintre CSA Steaua și FCSB

Fostul mare internațional Iosif Rotariu a găsit o soluție pentru rezolvarea conflictului dintre CSA Steaua și FCSB

Iosif Rotariu, unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din istoria Stelei, a găsit o soluție, în opinia sa, prin care eternul deja conflict dintre clubul CSA al Armatei și FCSB s-ar putea rezolva și chiar încheia.

Clubul Armatei se află acum abia în Liga a III-a, fiind totuși lidera Seriei a 4-a, cu 26 de puncte, urmată chiar de FCSB II, la două lungimi în spate.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Rotariu are peste 100 de meciuri jucate pentru Steaua în perioada ei de glorie, iar acum el este de părere că atât FCSB, dar și CSA Steaua au loc pe prima scenă a fotbalului românesc.

"Cam cum ar fi FCU Craiova cu CSU Craiova. Vreau să văd, să joace în Liga 1 amândouă. Îmi doresc să promoveze CSA, ca orice stelist, în Liga 1 şi să joace pe stadionul din Ghencea. Oricare din cele două ar putea veni în Ghencea, pentru că a fost considerat un templu al fotbalului românesc. La naţională jucam acolo, am câştigat campionate, s-a ajuns în Cupa Campionilor, s-a ajuns în semifinale, finală şi la naţională, cât am fost jucător, am jucat numai în Ghencea. Eu cred că la fiecare meci stadionul ar fi plin", a fost reacția lui Rotariu într-o intervenție pentru cei de la Realitatea Sportivă.

FCSB e lidera din Liga 1 cu 41 de puncte, patru peste locul doi ocupat de CFR Cluj, care are un meci de disputat luni în deplasare la Sibiu.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

SCM Râmnicu Vâlcea, învinsă clar de ŢSKA Moscova, în Liga Campionilor

O trădează Paul Anton pe Dinamo pentru a merge la CFR Cluj? "Ar fi un mare câştig, Iordănescu îl dorește"

Protestele din Rusia, în imagini: "M-am săturat să mă tem! E lagăr de prizonieri!" (Galerie foto)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!