Florinel Coman vorbește la superlativ despre Gică Hagi: "Mi-a clădit mentalitatea de campion"

Florinel Coman vorbește la superlativ despre Gică Hagi: "Mi-a clădit mentalitatea de campion"

Florinel Coman (25 de ani), atacantul FCSB, a vorbit despre derby-ul cu Farul, din play-off-ul Superligii.

Coman e sigur că va fi un meci foarte specaculos, dar speră ca FCSB să câștige și să fie campioană la finalul play-off-ului.

Șeptarul "roș-albaștrilor" a rostit cuvinte frumoase despre Gică Hagi, antrenorul care l-a format la academia de la Constanța.

”O luptă strânsă şi frumoasă, pentru că (n.r. Hagi) mi-a clădit această mentalitate, să fiu campion, şi nu este întâmplător că Farul e pe primul loc cu grupul de acolo.

ADVERTISING

Eu sunt la Steaua (n.r. FCSB) şi îmi doresc să câştig, mai ales că vine acest meci între două echipa frumoase, care joacă un fotbal frumos şi îşi doresc să joace deschis. Va fi un meci pe cinste, dar sper şi cred că putem să câştigăm, am foarte mare încredere în echipă.

Cu jucători talentaţi, e mult mai uşor să lucrezi. Ca antrenor, nu trebuie să faci ceva în plus, ci ca jucătorul să te simtă alături de el, asta e cel mai important pentru un jucător talentat, cum a fost şi cazul lui Alibec, de exemplu.

ADVERTISING

El voia să simtă că e important, că antrenorul îl place foarte mult şi îi dă încrederea de care el are nevoie să poată să explodeze. Aşa şi la mine, şi la mulţi jucători tineri.

(n.r. meci decisiv?) Da, dacă vrei să fii campion, nu poţi fi campion cu patru egaluri în play-off”, a declarat Florinel Coman, pentru Orange Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!