Elias Charalambous, luat prin surprindere după ultimul antrenament al FCSB: "Nu vreau probleme"

Elias Charalambous, luat prin surprindere după ultimul antrenament al FCSB: "Nu vreau probleme"

Antrenorul de la FCSB, Elias Charalambous, a fost luat prin surprindere după ultimul antrenament al roș-albaștrilor.

Charalambous s-a speriat în momentul în care a fost introdus fără să-și dea seama într-un live pe o rețea de socializare realizat de liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață. În momentul în care i s-a pus telefonul în față, Charalambous s-a dat la o parte din fața camerei.

"Așteaptă, așteaptă, așteaptă! Ce e asta? E ok pentru club?", a spus Charalambous, în timp ce Mustață a fost amuzat de situație și s-a adresat unui membru al staff-ului: "Explică-i cine sunt eu!"

ADVERTISING

Când lui Charalambous i s-a transmis că Mustață "este liderul a 5 milioane de suporteri", cipriotul a vrut să se asigure că nu are probleme dacă discută cu el. "Tu ești bossul? Da, dar am o problemă dacă vorbesc cu tine?"

"Dacă vrea să aibă probleme, să aibă probleme doar cu mine", i-a transmis Mustață.

În cele din urmă, Charalambous a fost de acord să discute și le-a transmis un mesaj fanilor de la FCSB.

"Sunt foarte bucuros să fiu aici pentru că am întâlnit oameni foarte buni, pozitivi și simt că suporterii iubesc echipa foarte mult. E important să fiu la o echipă cu asemenea suporteri. Pe de altă parte, înțeleg că suporterii vor să joace foarte bine și vom face totul pentru a-i face fericiți. Vrem cât mai mulți suporteri la stadion, să fie plin", a fost mesajul cipriotului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!