Florinel Coman primește o ofertă fabuloasă

Florinel Coman primește o ofertă fabuloasă

FCSB este gata să-i ofere un salariu cu adevărat fabulos pentru România lui Florinel Coman (25 de ani), cel mai important fotbalist din echipă.

Florinel Coman a tras echipa după el în finalul sezonului de Superligă, în care FCSB a pierdut titlul la mustață în fața Farului, iar FCSB nu vrea să-l piardă oricum.

Coman are clauză de reziliere a contractului cu FCSB de 5 milioane de euro, iar dacă vreun club plătește această sumă atunci va pleca. Dacă nu, Gigi Becali și-a făcut planul cum să-l țină mulțumit pe atacantul "roș-albaștrilor" dacă acesta nu va prinde un transfer în străinătate.

ADVERTISING

Omul de afaceri e gata să-i ofere lui Florinel Coman un salariu fabulos pentru fotbalul românesc și a explicat situația.

"Dacă dă cineva 5 milioane, pleacă. Dacă nu, rămâne, ne calificăm, luăm campionatul, îi fac 50.000 pe lună, îi fac 700-800.000 pe an și gata, rămâne. Să joace bine, să tragă echipa după el și-i fac salariu 800-900.000 un milion, cât ia în Europa. Ce să mai plece atunci?", a spus Gigi Becali, conform DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!