Florinel Coman dezvăluie oferta concretă primită de la o mare rivală acum doi ani. Pe cine a refuzat omul momentului de la FCSB

Florinel Coman dezvăluie oferta concretă primită de la o mare rivală acum doi ani. Pe cine a refuzat omul momentului de la FCSB

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, alături de Darius Olaru, gruparea roș-albastră ajungând prin aportul lor lidera României la jumătatea campionatului.

Acum doi ani, șeptarul de la FCSB a primit o ofertă concretă de la o mare rivală din campionat a roș-albaștrilor. Pe vremea când forma sa de moment era una mai slabă și când abia revenise după o lungă accidentare care l-a ținut mult timp departe de gazon.

Patronul Rapidului Dan Șucu l-a dorit pe Florinel Coman la Rapid în 2022, dar transferul nu s-a concretizat. La acel moment, patronul Gigi Becali ceruse suma de 3 milioane de euro, în schimbul lui Coman, dar suma a fost considerată prea mare de giuleșteni.

ADVERTISING

„Nu m-am gândit la transferul la Rapid. Era greu să mă cumpere o echipă din România. Nu am luat în calcul mutarea. Sincer, patronul a cerut o sumă foarte mare pentru România și era clar că nu aveam cum să merg în țară”, a spus Florinel Coman, într-un interviu pentru cei de la Sport.ro.

Coman este cotat acum la 5 milioane de euro. Gigi Becali l-a cumpărat de la FC Viitorul, actuala Farul Constanța, cu 3 milioane de euro, în august 2017. Jucătorul de 25 de ani are contract cu FCSB până în vara lui 2028, având o clauză de reziliere de 5.000.000 de euro.

ADVERTISING

În circa 7 ani, Coman a bifat 218 partide pentru roș-albaștrii, marcând de 54 de ori și semnând alte 60 de pase decisive.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!