Ana Bogdan joacă duminică în primul tur la Australian Open. Programul complet al româncelor

Ana Bogdan joacă duminică în primul tur la Australian Open. Programul complet al româncelor

Tenismena româncă Ana Bogdan, locul 66 WTA, a aflat ziua și ora de start a primei sale partide din cadrul Australian Open 2024, primul turneu de Mare Șlem al anului.

Românca născută la Sinaia va evolua, duminică, în runda inaugurală la Australian Open, acolo unde va da piept cu cehoaica Brenda Fruhvirtova, venită din calificări, locul 110 mondial. Meciul este programat pe terenul 17, de la ora 05.00 dimineața.

Tot duminică vor intra în acțiune la Antipozi și liderul mondial ATP Novak Djokovici, care îl va înfrunta pe croatul Dino Prizmici, dar și bielorusa Aryna Sabalenka, 2 WTA, care o va înfrunta la fileu pe germanca Ella Seidel.

Între timp, organizatorii au făcut public și programul pentru luni, în a doua zi de concurs urmând să intre Jaqueline Cristian, locul 84 WTA, care o va înfrunta în primul tur la Melbourne pe Katerina Siniakova, ocupanta locului 49 mondial, din Cehia. Disputa dintre Cristian și Siniakova e al 3-lea meci de pe terenul 5 și va începe luni dimineața, în jurul orei 7:30-8:00.

ADVERTISING

A treia reprezentantă a României pe tabloul de la Melbourne, Sorana Cîrstea, va juca în primul tur abia marți. Ocupanta locului 26 în ierarhia mondială o va întâlni pe chinezoaica Yafan Wang (29 de ani, 97 WTA).

Două meciuri tari de pe tabloul feminin la AO sunt cele care se vor juca între Swiatek și Kenin, dar și între Rybakina și Pliskova.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!