Fiorentina a luat decizia finală în privința lui Louis Munteanu

Fiorentina a luat decizia finală în privința lui Louis Munteanu

Fiorentina a stabilit viitorul lui Louis Munteanu (20 de ani), atacant împrumutat la Farul în sezonul recent încheiat cu titlul de campioană pentru echipa de la Constanța.

Louis Munteanu a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști din echipa Farului în sezonul în care echipa lui Gică Hagi a câștigat titlul în Superligă. Atacantul împrumutat de la Fiorentina a marcat 10 goluri și a fost decisiv în partida cu FCSB care a decis soarta titlului, când a marcat golul de 3-2.

Presa din Italia a aflat că Fiorentina i-a decis viitorul lui Louis Munteanu, fotbalist pe care a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-l lua de la Viitorul, actuala Farul, în septembrie 2020. Concret, se pare că Fiorentina vrea ca Munteanu să se întoarcă în Italia la începutul pregătirilor pentru noul sezon de Serie A.

ADVERTISING

"Există două nume pe lista clubului în privința cărora șefii au luat decizia de a se întoarce. Niccolo Pierozzi, fundaș, care a fost împrumutat la Reggina, și Louis Munteanu, atacantul întors în România, unde a marcat 10 goluri (n.r. - doar 8) în tricoul Farului. Cei doi sunt resurse pentru viitorul Fiorentinei", scrie site-ul firenzeviola.it.

Louis Munteanu a marcat opt goluri și a pasat decisiv de șase ori în 27 de meciuri (1.883 de minute) jucate cu Farul în toate competițiile sezonului și Gică Hagi anunțase că îl vrea pe atacant pentru încă un sezon sub formă de împrumut la Constanța.

ADVERTISING

De asemenea, Louis Munteanu fusese dat ca "ținta numărul 1" de pe piața transferurilor pentru FCSB, club care s-a reorientat în cele din urmă spre alți atacanți.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!