Federer are același obiectiv ca Simona Halep

Federer are același obiectiv ca Simona Halep

Tenismanul elveţian Roger Federer îşi propune să participe la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, transmite site-ul radioteleviziunii RTS.

„Să sperăm că JO vor putea avea loc la Tokyo anul viitor. Este unul din marile mele obiective”, a declarat Federer într-o conversaţie video pe o platformă japoneză online.

Medalia olimpică de aur la simplu este singurul titlu major ce lipseşte din palmaresul lui Federer. Elveţianul are deja două medalii olimpice, aur la dublu obţinut împreună cu Stan Wawrinka în 2008 la Beijing şi argint la simplu obţinut în 2012 la Londra. Andre Agassi este până acum singurul jucător care a câştigat toate principalele competiţii de tenis (cele patru turnee de Mare Şlem, Turneul Campionilor şi Jocurile Olimpice).

ADVERTISING

Federer se pregăteşte acum pentru revenirea sa în circuit, după două operaţii la genunchi. "Poate că pentru mine nu a fost atât de rău că Jocurile Olimpice au fost amânate", a spus Federer, ce vrea să revină la Australian Open.

Japonia este o ţară apreciată de Federer şi soţia sa, Mirka, ce au vizitat această ţară anul trecut. "Eu şi Mirka iubim mult Japonia şi cultura ei. Copiii mei vorbesc şi acum mult despre această călătorie. Sunt cu adevărat uimit de impactul pozitiv pe care l-a avut această experienţă asupra lor", a spus fostul lider mondial.

ADVERTISING

Și Simona Halep a anunțat în mai multe rânduri că-și propune o medalie la Jocurile Olimpice.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!